Így fest a régi Budapest naplementében, a mesterséges intelligencia szerint

Ismét egy izgalmas képsorozattal lepte meg a közönséget az Animatiqua kreatív stúdió. Az autómentes Budapestről készült fantáziaképeik után most ismét a fővárost láthatjuk, de egészen másképp: a varázslatos esti fényekben megvilágított utcák mintha egy rajzfilm díszletei lennének. 

„Ahogy a nap lemegy a Duna felett, és a városi fények összeolvadnak a szürkülettel, Budapest valódi varázsa kezd életre kelni" – írják a sorozat kapcsán.

Az mesterséges intelligencia segítségével készült képgalériával egy olyan hangulatot szeretnének megmutatni, amit már csak a nosztalgia őriz.

„Emlékszel még, amikor az öreg villamosok csilingeltek a körúton? Azok a régi, rozsdás, mégis megbízható szerelvények, amelyek évtizedek óta szelik át a várost, elrepítve utasaikat egyik történelmi ponttól a másikig. Ezek a villamosok nem csak közlekedési eszközök voltak, hanem időkapszulák is, amelyekbe belépve a múlt század elejére utazhattunk vissza. A régi Budapest sokkal több volt, mint csak egy város. Egy életérzés, egy korszak szelleme, amit a modern kor rohanása csak nehezen tud utolérni.  A régi épületek falai között sétálva, a Duna partján állva, vagy egy régi kávézóban ülve érezhetjük a múlt nosztalgikus varázsát." – folytatják soraikat.

Ha a teljes képgalériát szeretnéd látni, kattints a weboldalukra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek