Egy szupersztár koncertkörútja is befolyásolja, melyek 2024 legjobb úti céljai

Egy spanyol online utazásszervező platform, az Opodo az új esztendő beköszöntével bemutatta a 2024-re lefoglalt 10 legnépszerűbb úti célt. Kiderült, hogy Taylor Swift 2024-es Eras Tour körútja is alaposan belejátszott abba, melyek lesznek idén a leglátogatottabb városok Ázsiában és Európában – írja a traveldailymedia.com.

Amszerdam a legnépszerűbb hely, melyet idén Taylor Swiftnek is "köszönhet" - illusztrációForrás: Shutterstock.com

Taylor Swift The Eras Tour elnevezésű koncertkörútja a 2023. március 17-i USA-beli indulása óta az utazási ágazatban jelentős változás generált, mely már nevet is kapott: „Taylor Effektusnak" hívják, és amely tovább gyökerezik a 2024-es műsorainak helyszínén is.

A lényeg az, hogy amikor amely városban a szupersztár fellép, ott ugrásszerűen megnövekednek a látogatói számok.

A 2024-ben felkapott úti célok között sokak vágya a nyüzsgő városok felfedezése, úgy, mint Amszterdam, Dublin és Barcelona, melyek elvitték az első három helyet. (Az első helyezett Amszterdamban például július 4-6 között 3 alkalommal lép fel Taylor Swift).
Három feltörekvő úti cél is felkerült a 10-es listára, úgy, mint Frankfurt, Újdelhi és München (2023-ban egyik sem került be a 20 legjobb úti cél közé). íme, 2024 legnépszerűbb úti céljai melyek legtöbbjében fellépett vagy ezután fog fellépni a népszerű művész.

1. Amszterdam

2. Dublin

3. Barcelona

4. Párizs

5. Málaga

6. Róma

7. Alicante

8. Isztambul

9. Belfast

10. Lisszabon

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek