Új utak is szerepelnek az OTP Travel 2024-es katalógusában

Egzotikus körutazások, kulturális városlátogatások, gasztrokalandok, és újdonságok is találhatók az OTP Travel most megjelent 2024. évi katalógusában, derül ki a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

OTP TravelForrás: OTP Travel

A 40 éve működő OTP Travel 4 kontinensen kínál 103 különböző kulturális körutazást és városlátogatást. A közkedvelt utak mellett új desztinációk, gasztronómiai utazások, a természetre, a vadvilágra, távoli kultúrák megismerésére fókuszáló programok is szerepelnek az új katalógusban.

A gasztronómia szerelmesei számára a Kolumbia és Panama kávéútjával, Isztambul, Grúzia és a Balti államok ínyencségeivel foglalkozó körutazásokat ajánlják. Az európai utak közül a Jane Austen fesztiválra is ellátogató dél-angliai körutazást emelik ki, mely a romantikus angol irodalom és filmes helyszínek rajongóit szólítja meg. Új ajánlat idén a New Yorkot Miamival kombináló családi utazás.

Az OTP Travel elkötelezett a felelősségteljes utaztatás és a turizmus fenntarthatóbbá tétele mellett. Mindinkább környezettudatos szállodákkal, szolgáltatókkal dolgozik együtt, olyan utakat szervez, amelyekben a fenntarthatósági szempontok is érvényesülnek, írja a cég közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek