Ősztől már Al Pacino is bármikor szembe jöhet velünk Budapest utcáin

Igazi sztárdömping volt Budapesten az utóbbi időszakban. Áprilisban többször is látták Adrien Brodyt sétálni a főváros utcáin, Benedict Cumberbatch az Operaházban jelent meg, Johnny Depp pedig vacsorázni szeretett volna a Palotanegyedben, de nem járt sikerrel. A Magyarországon forgató filmcsillagoknak úgy tűnik, jut idejük arra is, hogy turistáskodjanak is egy kicsit.

Al Pacino A keresztapában (1972)Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Paramount Pictures - Alfran Productions

Ősztől pedig már Al Pacino is bármikor szembejöhet velünk Budapest utcáin, tudtuk meg a We Love Budapesttől. Johnny Depp ugyanis hazánkban forgatja Modi című, második rendezését, amiben Al Pacino alakítja majd az egyik főszerepet.

A film Amedeo Modigliani olasz festő és szobrász 1916-os párizsi tartózkodásának két napját dolgozza fel, amelyben Al Pacino egy befolyásos műgyűjtőt alakít majd.

A forgatás pontos időpontja még nem ismert, annyit tudni csak, hogy valamikor ősszel indul el. A film előkészítése miatt járt Johnny Depp pár hete Magyarországon, amikor a Baldachinos udvarban működő Arquitecto PitPit nevű étteremben szeretett volna vacsorázni, de egy esküvő miatt nem tudtak asztalt adni neki; a színész ennek ellenére kedves maradt és pózolt is egy fotó kedvéért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek