Johnny Depp, Benedict Cumberbatch és Adrien Brody is felbukkant budapesti éttermekben

Filmsztárok tömkelege lepte el hazánkat az utóbbi időszakban. Magyarországon forgat A zongorista Oscar-díjas sztárja, Adrien Brody, a modern kori Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch, valamint a Karib-tenger kalóza, Johnny Depp is. A forgatás mellett úgy tűnik, jut idejük arra is, hogy felfedezzék a magyar fővárost, legyen szó annak pezsgő kulturális életéről vagy híres gasztronómiai felhozataláról.

Az Almássy-palota Baldachinos udvara, ahol Johnny Depp vacsorázni szeretett volnaForrás: Arquitecto Pitpit/Facebook

A magyar származású Adrien Brodyt többször is látták már Budapest utcáin sétálni, írja a Mindmegette. Az 50. születésnapját is nálunk ünnepelte, az ünnepi menüt április 14-én a Rosenstein Vendéglőben fogyasztotta el. Rosenstein Robi az alábbi szöveggel tette közzé a hírt Instagram-oldalán: „Nálunk járt Adrien Brody és kedves családja, hogy megünnepeljék 50. születésnapját. Jobb hijján én pótoltam aput az Oscar díjas nagy kedvencem mellett." 

Benedict Cumberbatch nemrégiben megjelent az Operaházban, ahol megnézte a Don Quijote című előadást, emellett pedig beült egy steakre a Pampas Argentin Steakhouse-ba, olvasható a Mindmegette cikkében. Az Instagramon több oldalon is fellelhető az a fotó, melyen a brit színész az étterem személyzetével pózol. 

Johnny Depp pechjére egy olyan étteremben próbálkozott, ahol éppen nem tudták kiszolgálni. Az Ötpacsirta utcában, az Almássy gróf által építtetett palotában található a híres Baldachinos udvar, és itt működik egy viszonylag új, luxusminőségű étterem. Az Arquitecto PitPit nevű hely spanyolos-mediterrán konyhát visz, de azon a napon, amikor Depp ott járt, éppen esküvő volt, írja a Lakáskultúra. Azért egy fotót sikerült készíteni a PitPit személyzetével, amelyet az étterem természetesen posztolt is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek