James Bond kiesett a szerepéből, amikor a királyi családdal találkozott

A királyi család tagjai kedden este részt vettek a legújabb Bond-film, a Nincs idő meghalni című mozi premierjén a Royal Albert Hallban, Londonban. Ez volt az első vörös szőnyeges királyi esemény a járvány kezdete óta – írja a Royal Central.

A királyi család megérkezett a legújabb James Bond-film világpremierjéreForrás: AFP/Chris Jackson

Károly herceg és Kamilla hercegné, illetve Vilmos herceg és Katalin hercegné találkozott a film néhány sztárjával, köztük a főszereplővel, Daniel Craiggel – aki utoljára bújt James Bond bőrébe. Az Evening Standard cikke szerint a színész egy kissé kiesett a híres szerepből, amikor meglátta Katalint, és elismerően dicsérte csillogó, aranyszínű Jenny Packham-ruháját.

A királyi családban nagy hagyománya van annak, hogy részt vesznek a James Bond-filmek premierjein.

A királynő volt az első a családban, aki megjelent a Csak kétszer élsz 1967-es premierjén. Legutóbb Vilmos és Katalin Harry herceggel együtt vett részt a Spectre - A Fantom visszatér 2015-ös premierjén.

Az angol színész, Daniel Craig utoljára bújt a titkosügynök bőrébeForrás: AFP/Jack Hill

A mostani filmet már 2020 áprilisában bemutatták volna, de a járványhelyzet miatt többször is elhalasztották a premierjét. A vörös szőnyegen készült interjúban Craig elmondta, hogy izgatottan várja, hogy a közönség láthassa a 25. James Bonds-filmet a mozikban. Hozzátette, hogy a koronavírus miatt mindent más perspektívába kellett helyezni, de nagyon megkönnyebbült, és boldog, hogy itt lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek