Vilmos és Katalin költöznének, hogy közelebb legyenek a királynőhöz

Cambridge hercege és hercegnéje komolyan fontolgatja, hogy Windsort válasszák új otthonuknak. Egy ilyen lépés nem csak fizikailag, de lelkileg is még közelebb hozná őket II. Erzsébethez, aki a Windsori kastélyban érzi magát a legjobban. Úgy tudni, Vilmos és Katalin olyan ingatlanokat keres a környéken, amelyek alkalmasak a három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg számára.

A Windsori kastély II. Erzsébet kedvenc lakhelyeForrás: shutterstock.com/Mistervlad

Vilmos herceg és családja az idejük nagy részét eddig a londoni Kensington-palota és vidéki otthonuk, a norfolki Anmer Hall között osztották meg. Most úgy tudni, azon gondolkodnak, hogy Windsorba költöznek, ahol idejük nagy részét töltenék. Innen szükség esetén könnyen eljuthatnak a fővárosba is, hiszen a két nagyobbik gyermek londoni iskolába jár.

Vilmos és Katalin a gyerekekkel együtt szeretik a természetben tölteni az idejüket, amit Windsorban is megtehetnek majdForrás: AFP/Phil Noble

A lakhelyük megváltoztatásával nem csak a királynőhöz, hanem Katalin szüleihez, valamint húgához, Pippához, és annak családjához is közelebb lennének, akik Bucklebury-ben élnek. Eközben Harry herceg és Meghan Markle Los Angelesben alakították ki otthonukat gyermekeikkel, Archie-val és Lilibettel – írja az Evening Standard. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek