Katalin varázslatos fotót osztott meg a kis Sarolta hercegnőről

A cambridge-i hercegné ma varázslatos fotóval örvendeztette meg a rajongókat Sarolta hercegnőről. Katalin három képet tett fel az Instagramra, amelyeket nemrég készített Norfolkban, egy családi kiránduláson, melynek során csatlakoztak a Nagy Pillangószámláláshoz. A minden év nyarán meghirdetett felmérés célja, hogy képet adjon arról, mennyi pillangó él Nagy-Britanniában, és milyen fajtájúak, ehhez pedig akinek kedve van, maga is megszámlálhatja maga körül a lepkéket.

A hercegné ezt írta a fotókhoz: „Szerettük volna megosztani ezeket a gyönyörű nappali pávaszemes és atalantalepkéket az Egyesült Királyságban zajló nagy #ButterflyCount kezdeményezés részeként. A @savebutterflies arra buzdít mindannyiunkat, hogy számoljuk össze ezeket a hihetetlen lényeket, melyek nemcsak gyönyörűek, hanem rendkívül fontosak is. A pillangók az ökoszisztéma létfontosságú részei mint beporzók, és mint a tápláléklánc elemei egyaránt". "Reméljük, sikerül meghaladni a tavalyi eredményeket" - fűzte hozzá.

Katalin lelkes fotós, és gyakran készít hivatalos portrékat is gyermekeiről, de nemcsak családi képeket tartalmaz a portfóliója. Az előző képeken például Yvonne Bernstein és Steven Frank holokauszttúlélők és unokáik láthatók, ez a 2020-ban, a Kensington-palotában készült fénykép pedig helyet kapott a londoni Imperial War Museum új fotókiállításán is - derül ki a hellomagazine.com cikkéből.

 A címlapkép forrása: AFP/Aaron Chown

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek