Szokatlan, fenyőtoboz formájú lombház csüng egy kaliforniai erdőben

Lélegzetelállító lombház lóg a kaliforniai vörösfenyőkkel teli Bonny Doon erdőben. A The Pinecone Treehouse (Toboz Lombház) egy kreatív remekmű, amellyel együtt a vendégek is szinte beleolvadhatnak a természetbe, és elmerülhetnek annak drámai szépségében. Nézzék, hogyan került a helyére, és milyen látványban lehet részük a szerencsés vendégeknek!

A kupolamennyezet 360 fokos kilátást nyújt a környező vörösfenyős erdőre, miközben a ház legmagasabb pontja 18 méterrel a talaj felett függeszkedik. Az óriási fenyőtoboz formájú kunyhóban úgy érezhetik magukat a vendégek, mintha egy varázslatos lebegő rejtekhelyet fedeztek volna fel a fák között. A házba ugyanakkor már a bejutás is izgalmas kaland, ugyanis csak egy meredek lépcsőt megmászva lehet belépni, de a bátortalanabbaknak biztonsági kötél is rendelkezésére áll. Bent megvetett ágy és az éjszakai alváshoz rengeteg meleg takaró várja a vendégeket.

Nem mindennap iátvány fogadja azokat, akik itt töltik a napjaikatForrás: slicelab.com

Az apró házhoz tartozik egy lenyűgöző nyitott fürdőszoba is, ahova egy kis hídon keresztül lehet eljutni. Ha valaki szeretné felfedezni a környéket, Santa Cruz belvárosa mindössze tizenöt percre van ettől a helytől, ugyanakkor elképzelhető, hogy aki ebbe a különleges házba belép, eszébe sem jut majd, hogy kimozduljon, csak hátradől és megpihen a lombok között – írja a hostunusual.com. A borítókép a slicelab.com oldaláról származik, ahol még több fotó látható a nem mindennapi építményről.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek