Romantikus luxuslombház nyílt Anglia festői vidékén

Az angliai Gloucestershire-ben nyitotta meg kapuit, a Hudnalls Hideout névre keresztelt, romantikus lombház. A két szintes, négy méterrel a föld felett található házikó az ország legidősebb a tölgyerdeje, a Dean-erdő mellett, a Wye-völgyben várja a látogatókat - adja hírül a Lonely Planet.

A Wye-völgyForrás: Nessy-Pic/commons.wikimedia.org

Az alsó szinten egy skandináv stílusú nappali található padlófűtéssel és felfüggesztett biokandallóval, a hálószoba pedig a második emeleten kínál nyugodt pihenést a természet szerelmeseinek. A fürdő egy réz esővíz-zuhanyból, valamint a teraszon található réz fürdőkádból áll. Emellett található itt tűzrakóhely, valamint fatüzelésű pizzakemence. A felszereléshez távcső és vadkamera is tartozik, az éjszakai látogatók - szarvasok, borzak, nyulak és rókák - megörökítésére.

A faházhoz függő fahíd segítségével lehet eljutni egy rejtett erdei pályáról. Innen rövid sétára egy magántulajdonban lévő, vadvirágos rét található, valamint közvetlen út vezet az Offa's Dyke kirándulóösvényre.

A ház tulajdonosai és ötletgazdái Ade és Sarah Orchard, akik 2017-ben költöztek a Wye-völgybe, hogy régi álmukat megvalósítsák a lombház formájában, melyről további képek a szállás honlapján találhatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek