Kamilla hercegné kinyitotta online olvasóterme ajtaját

Éppen csak, hogy átléptünk az új esztendőbe, amikor Kamilla hercegné megosztotta a hírt egy vadonatúj, a szívéhez nagyon közel álló ügyet támogató projektről. A cornwalli hercegné elindította a saját online olvasási fórumát, miközben továbbra is az irodalom fontosságára helyezi a hangsúlyt. Kamilla hercegné olvasóterme 2021. január 1-jén indult útjára, amiről a brit királyi rezidencia, a Clarence-ház azt mondta, hogy a projekt „minden könyvbarát közösségi terévé" válhat – írja a Royal Central.

A hercegné komolyan érdeklődik az irodalom iránt és másokat is olvasásra buzdítForrás: AFP/Eddie Mulholland

A hercegné tavaly, a világjárvány alatt az általa megosztott könyvlisták sikere után döntött úgy, hogy belevág az olvasóterem elindításába, amely könyvajánlatokkal szolgál, és betekintést nyújt magukról a szerzőkről is. A téli szezon ajánlója január 15-én derül majd ki.

Charlie Mackesy egyik könyve már megtalálható az online királyi olvasóteremben.

A The Boy, The Mole, The Fox and The Horse szerzője csatlakozott a hercegnőhöz egy online csevegésre is. Az olvasóterem (The Duchess of Cornwall in The Reading Room) vadonatúj Instagram-oldalán egy videóban Charlie Mackesy arról az erőről beszélgetett Kamillával, amelyet a könyvek körül kialakuló online közösségben lát, hozzátéve, hogy „az írás művészete nem könnyű, de attól még érdekesebb lehet egy könyv, ha a szerzők a saját útjukról is mesélnek." Cornwall hercegnéje kifejezetten élvezte, hogy interjút készíthetett az író-illusztrátorral. Kamilla olvasóterméről további információkat tudhatnak meg az Instagram oldalára kattintva. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek