Így néz ki Károly és Kamilla idei karácsonyi képeslapja

  Ahogy minden évben, Károly Herceg és felesége, Kamilla hercegné idén is megmutatták közös, karácsonyi fotójukat, ami a legtöbbször vicces szokott lenni, de az idei – talán a 2020-as év hangulatát tükrözve – nem a tréfára, hanem egyéb, fontos értékekre utal.

  A Clarence-ház tegnap hozta nyilvánosságra a hercegi pár idei karácsonyi képeslajátForrás: AFP/Handout

  A hét elején mutattuk meg Vilmos hercegnek és családjának karácsonyi üdvözlőlapját, amelyet a megjelenése után azonnal górcső alá vettek a testbeszéd-szakértők, egyikük a fénykép alapján az egymáshoz fűződő kapcsolatokról és a családban betöltött szerepekről is részletesen beszámolt.

  Idén a föld színeibe öltözött a Cambridge családForrás: Matt Porteous / Kensington Palace/The British Roxyal Family/Facebook

  A wales-i hercege és párja a 2020-as karácsonyi üdvözlőlapjukon egy padon ülve láthatók. A képet a házaspár skóciai Birkhallban található birtokának kertjében készítette az egyik alkalmazott. Károly és Kamilla az év nagy részét Birkhallban töltötték a folyamatos közegészségügyi vészhelyzet következtében. A fotón szeretet és bizakodó mosoly tükröződik az arcukon, míg korábban felszabadultan nevettek és pózoltak – írja a Royal Central.

  Ez a 2013-as karácsonyi üdvözlőlapjuk, ahol jóval vidámabb arcukat mutattákForrás: AFP/PA/John Stillwell

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!