Beltéri hószoba nyílt az ausztriai Swarovski múzeumban

TechnoAlpin hóipari cég a Swarovskival együttműködve 65 négyzetméteres, beltéri havas élményt alkotott az ausztriai Swarovski Kristallwelten (Kristályvilágok) múzeumban, amely az ország egyik legnagyobb turisztikai látványossága. A TechnoAlpin arra törekedett, hogy természetesnek tűnő havat hozzon létre, hogy a vendégek megtapasztalhassák a valódi hóesés élményét – írja a spabusiness.com.

A múzeum Wattensben az Innsbrucki járásban várja alátogatókatForrás: kristallwelten.swarovski.com

A Swarovski a természetesnek ható havazást a Csodakamra teremben mutatja be, ahol megcsodálhatják a Silent Light kristályfát is, amelyet Alexander McQueen és Tord Boontje holland tervező álmodott meg. Boontje szerint "a havazás még egy természetes dimenzióval bővíti ezt a szobát. A kettős megközelítés igazán izgalmas: mi az igazi, szemben azzal, ami a természet illúziója? A hókristályok mulandó vonzereje közvetlenül ellentétben áll a Swarovski kristályokkal, amelyek csillogása örökké tart."

Erich Gummerer, a TechnoAlpin vezérigazgatója elárulta, ez az installáció az első, természetes hatású havazás-szimulációjuk, és ezt a bravúrt a mérnökeiknek több mint két évig tartott elkészíteniük. A hó csodáját olyan földrajzi helyekre is eljuttatják majd, ahol soha nem tapasztalhatnak természetes havazást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek