Megnézheti az idei legjobb turisztikai kisfilmeket és szavazhat is

A Turisztikai Filmfesztiválok Nemzetközi Bizottsága (International Committee of Tourism Film Festivals - CIFFT) 1989 óta díjazza a legjobb turisztikai videókat a Grand Prix CIFFT Circuit nevű verseny keretében, mely a világ 17 legrangosabb turisztikai filmfesztiváljának anyagait gyűjti össze, így az iparág egyik legnagyobb eseménye - derül ki az esemény oldaláról.

Részlet az Alps at their very best című, osztrák videóbólForrás: cifft.com

A fesztiválon olyan szervezetek működnek közre, mint az UNWTO (Turisztikai Világszervezet), az ETC (Európai Utazási Bizottság), a CTO (Karibi Turisztikai Szervezet) és a CATA (Közép-Amerikai Turisztikai Szövetség). Az esemény weboldalán október 25-ig lehetőség van közönségszavazásra is, a filmeket itt lehet megnézni.

A verseny célja, hogy az emberek a videókon keresztül új úti célokat fedezzenek fel, de szeretnék megmutatni a turisztikai videókban rejlő lehetőségeket is. Idén 16 ország 31 filmje vesz részt a kihívásban: Ausztria 4, Bosznia és Hercegovina 1, Chile 1, Horvátország 2, Dánia 1, Franciaország 1, Németország 1, Japán (2), Litvánia (1), Mianmar (1), Norvégia (1), Portugália (6), Szerbia (1), Szlovénia 1, Dél-Afrika 1 és Spanyolország 6 videóval. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek