Szétszedték az influenszert apokaliptikus fotói miatt

Colette LeClair divatblogger heves kritikákat váltott ki, miután apokaliptikus fotósorozatot tett közzé, amelyet sokan érzéketlennek és tragikusnak neveztek. Az influenszer San Franciscóból Los Angelesbe költözött, és két Instagram-fotóval akart elbúcsúzni korábbi lakhelyétől. A fotókon narancssárga ruhában pózol az erdőtüzek füstjével borított tengerparton, háttérben a nyugtalanítóan narancssárga éggel - derül ki az insider.com cikkéből.

Mint a poszt alatt írta: "Ez az utolsó napom itt! El akartam búcsúzni az óceántól és a tengerparttól, és valami olyasmit csinálni, amit hosszú éveken át nagyon élveztem itt."

A fotókat LeClair a blogjában is megosztotta egy élénk színű ruhákat reklámozó bejegyzésben, és akciójára hamar meg is érkezett a felháborodott válasz egy bizonyos Caroline Moss tollából, aki kifogásolta, hogy a blogger kereskedelmi célokra használja minden idők legpusztítóbb erdőtűz-szezonját.

Mint írta, épp a poklok oklát élik, és egy influenszer az általa reklámozott ruhában pózol, amikor erdőtüzek tombolnak körülötte. Moss tweetjéhez több ezer hozzászólás érkezett, és többen egyetértettek abban, hogy LeClair egy ökológiai katasztrófát használ fel önreklámként.

Az erdőtüzek sokkoló látványt nyújtanakForrás: AFP/2020 Getty Images/David Mcnew

Néhány hozzászóló viszont LeClair védelmére kelt azzal érvelve, hogy egy influenszernek is „meg kell élnie", és nem hagyhatja abba a munkát csak azért, hogy "sirassa a haldokló Földet". Úgy tűnik, Moss azóta valamiért törölte Twitter-fiókját.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek