Drive-in kísértetház készült Japánban

  Az autós látványosságok népszerűsége nagy felfutást könyvelhetett el a járványhelyzet alatt, a Kowagarasetai nevű cég pedig ugyanebben a modellben gondolkodott, amikor meglalkotta nem mindennapi horrorműsorát - adja hírül az insider.com.

  A kép illusztrációForrás: Mystic Art Design/pixabay.com

  A show alatt az autók egy helyben állnak, akárcsak az autós moziban. Mint Kenta Iwana, a cég munkatársa elmondta, így a résztvevők nem menekülhetnek el a rémisztgetés elől.

  A kísértetjárta házat egy óriási garázsban rendezték be a tokiói Minato-ku negyedben. A vendégek egy kísértettörténetet hallgathatnak meg az autójuk rádiójából, miközben zombik, szellemek és más természetfeletti lények ijesztgetik őket.

  A kísértetházak népszerű nyári attrakciónak számítanak Japánban, ám ezek többségét most a társadalmi távolságtartásra vonatkozó előírások miatt bezárták. Az autós változat azonban nagy népszerűségnek örvend, a július 4-i és 5-i előadásokra már elfogytak a jegyek. A sikerre való tekintettel a produkciós vállalat fontolóra veszi a további eseményeket is.

  A jegyek autónként körülbelül 75 dollárba kerülnek, pluszt 10 dollárért művérrel locsolják le a kocsikat. Azoknak sem kell kimaradniuk, akiknek nincs autójuk, lehetőség van ugyanis bérlésre is.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!