Az Outlander – Az Idegen két sztárja vadonatúj utazási sorozatot indít Skóciában

  Az Outlander – Az idegen című filmsorozat két sztárja, Sam Heughan és Graham McTavish vadonatúj utazási sorozatot indít útjára Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham címmel, melynek középpontjában Skócia áll. Heughan és McTavish (akik Jamie Frasert és Dougal MacKenzie-t játsszák a filmsorozatban, amelyet egyébként szintén részben Skóciában forgattak) nemcsak tősgyökeres skótok, hanem nagy utazásrajongók is.

  A két ismert szereplő hamarosan a skót tájakon kalandozgatForrás: https://twitter.com/MenInKiltsSTARZ

  A páros eredetileg a Clan Lands, Town & Country nevű podcastet készítette, de az ötlet végül televíziós műsorként került felvételre. "Szabadidőben podcastet akartam felvenni, és arra gondoltam, hogy ezt a megfelelő látványelemekkel illusztrálom" – mondta Heughan. „Minél inkább belejöttem, annál jobban élveztem. Ezért úgy döntöttem, hogy tévéműsorrá változtatom. Befejeztük a forgatást, és merem állítani, hogy nagyon szórakoztatónak tűnik" – ígéri.

  Sam Heughan, itt a sorozatbeli kosztümébenForrás: Outlander/Starz/Facebook

  A show Skócia történelmével, kultúrájával és tájaival foglalkozik a két férfi nézőpontjából. A műsor indításának dátuma még nem ismert, de egy előzetest már elkészítettek, amit itt meg is tekinthetnek. 

  A műsor azoknak is inspirációt adhat egy kis kimozduláshoz, akik nem Outlander-rajongók – remélik az alkotók. A show színfalak mögötti tartalmakat is közzétett az Instagramon és a Twitteren azoknak, akik már alig várják, hogy a teljes show megérkezzen – írja a Travel and Leisure. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!