Virtuális tárlatvezetés a Képzőművészeti Nemzeti Szalonban

  Dr. Kucsera Tamás Gergely művészetelméleti szakíró, a Magyar Művészeti Akadémia Főtitkára kalauzolja a látogatókat a II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon Szabadjáték című kiállításán, ahol mintegy 200 alkotó friss, az utóbbi öt évben készült munkáit – festményeket, szobrokat, grafikákat, videóműveket és installációs alkotásokat – láthatunk a Műcsarnok termeiben.

  Zsemlye Ildikó: Bronzvidék V.Forrás: facebook.com/Mucsarnok

  A tárlat jól tükrözi napjaink összetett, az uralkodó stílusirányzatoktól elszakadó jelenségeit, a különböző alkotói attitűdök, felfogások, sokoldalú művészi megnyilvánulások egymás mellett élő, gazdag világát. A szakembereknek és a közönségnek is izgalmas esemény lehet felfedezni a művek sokszínűsége között kirajzolódó tendenciákat és eltéréseket.

  A kiállítás június 24-től szeptember 27-ig látogatható, a virtuális tárlatvezetés pedig ma 16 órakor kezdődik az esemény Facebook-oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!