Visszatér megszokott helyére az Ünnepi Könyvhét

  A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése végre bejelentette, hogy idén is megrendezi a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri rendezvényét, az Ünnepi Könyvhetet, csak más időpontban, mint eredetileg tervezte. A rendezvényhez egyébként a 2001-es Olvasás Éve óta 19. alkalommal kapcsolódnak majd a Gyermekkönyvnapok eseményei.

  Könyvekben elveszni jó dolog - IllusztrációForrás: Shutterstock.com

  Az év egyik legfontosabb irodalmi rendezvénysorozatát ebben az évben a júniusi időpont helyett, szeptember 17. és 20. közöttre tervezik. És míg a jubileumi 90. Ünnepi Könyvhét a Dunakorzóra, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területre kényszerült, addig a 91-et ismét a szokásos helyén, a felújított Vörösmarty téren tartják – olvasható az esemény honlapján.

  A programok és a dedikálások időpontjai még alakulnak, de ami biztosnak tűnik, hogy a központi helyszínen másfélszáz, egységes kialakítású könyvárusító pavilon épül majd, melyekben több mint kétszáz hazai és határon túli kiadó kínálja a könyveit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!