Virtuális várlátogatásra hívja Niš az online turistákat

  Igaz, már karantén nélkül utazgathatunk Szerbiába, de a Niši Turisztikai Hivatal továbbra is gondol azokra a turistákra, akik még várnának egy külföldi utazással. Virtuális várlátogatásra invitálják a távoli érdeklődőket. 

  A niši vár bejárataForrás: Shutterstock / Készítette: Marko88

  Az online térben egy 19. századi időutazás vár az érdeklődőkre. A kisfilm készítői igyekeztek élethűen ábrázolni a vár valamikori hangulatát és bevezetni a látogatókat az eldugott helyekre is. A virtuális túra június 3-a, azaz tegnap óta mindenki számára előrhető a világhálón, természetesen ingyen:

  A projekt célja bemutatni, hogy Niš történelmi látványossága később élőben is megér egy kirándulást. A helyiek remélik, hogy ez az online tartalom is hozzájárul ahhoz, hogy minél több külföldi és belföldi látogató érdeklődését felkeltse a szerb város történelmi emlékei iránt - áll a szerb Turisticki Svet hírében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!