Három virtuális túrára invitál ez a belgrádi múzeum

Belgrád egyik legnépszerűbb látványossága, a Kalamegdánon található természettudományi Múzeum is bezárt a látogatók előtt. Most az intézmény tárlatait otthonról, virtuálisan járhatjuk be.

Három virtuális túrát lehet bejárni - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: FunkyFocus

Összesen három új online kiállítással rukkolt elő a szerb főváros múzeuma, melyek Út a Holdra, Vigyázz a méreggel és Fa címen láthatók.

Az első tárlat a Hold és a Föld viszonyát, a Hod felfedezésének érdekességeit mutatja be a látogatóknak. A virtuális tárlatot ide kattintva lehet megnézni.

A második tárlat olyan természeti jelenségeket ismertet az érdeklődőkkel, amelyek mérgeket hordoznak magukban: mérges gombákkal, mérgező növényekkel és méreggel ölő állatokkal lehet "találkozni". 

A Fa cím alatt futó virtuális tárlatot azoknak ajánlják, akik szeretik az erőket, és szívesen belelátnának mélyebben a fák életébe, biológiai folyamataikba. A kiállítás gyerekeknek és felnőtteknek is tartogat hasznos és érdekes tudnivalókat.

A múzeum hamarosan még több online kiállítást nyit meg a közönség előtt. A tárlatok mobiltelefonon és számítógépen is elérhetők mindenki számára - írja a szerb Turistički Svet magazin.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek