Izgalmas színdarabot mutat be ma este online a szomszédos társulat

  A napokban írtunk róla, hogy karanténrepertoárral rukkolt elő a szabadkai Magyar Népszínház Társulata, mától pedig a szomszédos szecessziós város másik színháza is csatlakozott az online közönséghez.

  Színpadon a Kosztolányi Dezső Színház társulatának színészeiForrás: Facebook / Kosztolányi Dezső Színház / Készítette: Molnar Edvard

  A Kosztolányi Dezső Színház első online előadását március 27-én azaz ma teszik elérhetővé. A színház kedvelői az Albert Camus Közöny című regénye alapján megrendezett The beach darabot nézhetik meg - tette közzé a társulat Facebook oldalán.

  Az előadás 20 órakor kezdődik, és utána még 52 órán keresztül tekinthető meg az interneten, azaz a ma este felkerülő link vasárnap estig lesz aktív. Ez a tematika a következő előadásokra is érvényes lesz.

  Azt egyelőre még nem közölték, hogy melyik színdarabot láthatjuk legközelebb, a színészek erről a közösségi oldalukon tájékoztatják az érdeklődőket. A társulat tagjai arra is felhívták a figyelmet, hogy a színháznak nem a virtuális tér a természetes közege, szerintük a "...a színház élőben történik!", tehát a technika adta lehetőséget csak az átmeneti időszakban tervezik használni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!