Nézze meg otthonról a bécsi magyar társulat előadásait!

  A Svung Bécsi Magyar Színkör egy tíz perces színdarabbal készült a Központi Szövetség 1848-as megemlékezésére, de mivel az esemény elmaradt, online tették közzé tegnap az előadásukat, így otthonról nézheti meg a közönség.

  A társulat legújabb előadásai is elmaradnak - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Holger Langmaier

  A március 15-i események szellemében felvett darabot ide kattintva, a Svung Youtube csatornáján játszhatják le a nézők. A társulatnak le kellett mondania a márciusra ígért új darabját is, cserébe a tavalyi bemutatójuk, a „Monarchia-mulató" előadásának felvételét mutatják be online.

  A korlátozások nyomán a társulat tagjai is otthonaikba vonultak vissza. A próbák is szünetelnek, így viszont veszélybe került a társulat legközelebbi, májusra tervezett premierje is.

  Ehelyett egy új produkción kezdett dolgozni a Svung csapata: a forgatókönyv különböző korok járványaival foglalkozik, a dialógusokat pedig a szereplők otthon rögzítik.

  Az előadás így végül nem a színpadon, hanem a vágóasztalon születik majd meg - tudtuk meg az osztrák ORF híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!