Karanténrepertoárral készül a szabadkai Népszínház Magyar Társulata

  A kialakult járványhelyzet miatt nem tud színpadra lépni a szabadkai Népszínház Magyar Társulata, ezért azt találták ki, hogy online formában közvetítik a legfelkapottabb előadásaikat. A teljes karanténrepertoárt március 25-től kezdve teszik közzé közösségi oldalukon. Ami viszont már biztos, hogy csütörtökön, azaz holnap 21 órakor a Tapasztalt asszony című darabot mutatják be az otthon ülő közönségnek.

  Laurence Sterne: Tristram Shandy plakátrészlet, 2019-es bemutató a színházbanForrás: Attila Baráth / Szabadkai Népszínház Magyar Társulat / Facebook.com

  Fontos megjegyezni, hogy a csütörtöki előadást és a soron következő többi művet sem lehet majd letölteni az oldalról, illetve nem lehet majd beletekerni. Aki tehát kíváncsi a korábban rögzített, digitális formában bemutatott darabokra, annak a közösségi oldalon megadott időben kell leülnie a gép elé. Hetente egy vagy két előadást lehet majd megnézni.

  A színészek egy nyereményjátékba is szeretnék bevonni a nézőket, de a kérdések nem a könnyű kategóriába esnel, így egy kicsit dolgozni kell majd értük. A nyertesek azonban értékes színházi nyereményekre számíthatnak a jövő évadra vonatkozóan - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó Napilap cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!