Az online közönség is láthatja az erdélyi társulat előadásait

  A Kolozsvári Állami Magyar Színház is csatlakozik az online előadás-közvetítések sorozatához. Elsőként a nemzetközi Színházi világnap keretében teszik elérhetővé két előadásukat - tették közzé Facebook oldalukon.

  Az online közönségnek játszik a társulat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: metamorworks

  Pénteken, azaz március 27-én este 20.00 órától Giacomo Puccini operáját, a 2007-ben bemutatott Gianni Schicchi című előadásukat lehet megtekinteni, Silviu Purcărete rendezésében. Szombaton, március 28-án pedig szintén 20.00 órától a 2000-ben, Tompa Gábor rendezésében bemutatott Molière-darabot, A mizantrópot mutatják be virtuálisan.

  Az előadások a színház facebook csatornáján lesznek elérhetőek az említett időpontokban és az azt követő 24 órában. A továbbiakban minden héten közzétesznek két előadást. Aki nem szeretne lemaradni a friss repertoárról az további információkat a társulat honlapján és közösségi-oldalán talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek