Két izgalmas, karib-tengeri országot ismerhetnek meg egy ingyenes előadáson

  A Karib-tenger szíve – tüzes Kuba és mágikus Mexikó című előadáson ezzel a két, távoli, izgalmas országgal ismerkedhetnek meg Babicz Barbara és Tóth András személyes élménybeszámolóin  keresztül. 

  Mexikó természeti kincsei szemetgyönyörködtető látványt nyújtanakForrás: Peter Maas/Wikipedia

  Megmagyarázhatatlanul tökéletes építészeti alkotások, régészeti leletek, fehérhomokos tengerpart, türkizkék Karib-tenger, színek-ízek végtelen kavalkádja, a mesék és hiedelmek misztikus világa – ez a varázslatos Mexikó!

  A méltán híres kubai szivarForrás: M Turner, Wikipedia

  Kézzel sodort szivar, kubai rum, álomszerű öblök és érintetlen korallszigetek – ez Kuba, a Karib-tenger gyöngyszemének is nevezett szigetország. Egy ország, ahol mindenki a tüzes salsa és rumba ritmusára mozog. Természeti szépségei mellett Kuba rengeteg, a gyarmati időkből származó érdekes látnivalót is kínál: díszes erkélykorlátok, csodálatos paloták és pompás katedrálisok emlékeztetnek a spanyol hódítások időszakára.

   Az előadásidőpontja: március 27., péntek 17.00-18.00 óra. Helye: Wekerlei Könyvtár 1192 Budapest, Kós Károly tér 9. A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. További információkat a Wekerlei Könyvtár weboldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!