Ebben a karibi resortban a vendégek áramot termelnek kondizás közben

  A Bucuti & Tara Beach Resort, az egyetlen karbonsemleges, Green Globe díjas létesítmény a Karib-tengeren újabb módját eszelte ki annak, hogy miként lehetne a turizmust fenntarthatóbbá tenni a térségben.

  Bucuti & Tara Beach Resort, ArubaForrás: Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba/Facebook

  A hotel a SportsArt kardió gépekkel foglalkozó céget vonta be a tervbe – az ECO-POWR termékcsalád ugyanis olyan fitnesz gépekből áll, melyek a befektetett edzésenergiát átalakítja elektromos energiává. Ami azt jelenti, hogy minél többet edzenek a vendégek, annál hatékonyabb a resort áramellátása, és ezzel együtt csökken a karbon lábnyom is. Így ha a vendégek a bringát tekerik, vagy a taposógépen izzadnak, akkor nemcsak a saját alakjukért és egészségükért tesznek, hanem még környezettudatosan is viselkednek.

  Bucuti & Tara Beach Resort, ArubaForrás: Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba/Facebook

  Az újfajta konditerem jól passzol a resort szemléletéhez, mely nagyon szigorú követelményeknek kellett megfeleljen a Green Globe tanúsítvány megszerzéséhez. A Bucutti egy kiváló 98 pontos teljesítménnyel ismerték el különböző környezetbarát megoldásaiért, írja a Travel Daily News.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek