Ebben a mexikói hotelben a részeg jógát is kipróbálhatja

Új trend hódít a lazulás, kikapcsolódás, feltöltődés és pihenés kapcsán Mexikóban, a Haven Riviera Cancun Resort & Spaban. Koktélok és új barátok társaságában gyakorolhatják a napüdvözletet a jógaszőnyegen a szálloda tengerpartján – írja a Lonely Planet.

Ilyen környezetben koktél nélkül sem nehéz ellazulniForrás: havenresorts.com

 Eli Walker, a Drunk Yoga (részeg jóga) alapítója és szakképzet asztrológus vezetésével vehetnek részt ezen a kurzuson, aminek része a mentális wellness, részeg jóga- és meditációs órák, valamint az asztrológiai tanulmányok. Egy ilyen hosszú hétvégére szóló kiruccanás teljes ára 899 USD-tól (275 ezer forinttól) kezdődik, aminek részét képezik a repülőjegyek, a szállás, a koktélok fogyasztása, éves asztrológiai elemzés, a józan napkelte-tengerparti jóga, önismereti órák és egyéb szolgáltatások.

A fotó illusztrációForrás: birgl/Pixabay

„Ez a visszavonulás olyan szellemileg kíváncsi emberek számára ideális, akik talán még nem állnak készen arra, hogy belevessék magukat egy teljes, 10 napos vegán jóga, meditációs visszavonulás és tisztító programba, de készek mélyebben belemerülni önmaguk és a kapcsolataik megértésébe. Itt  csodálatos környezetben, minden nyomás nélkül, szórakozva nyílhatnak meg az univerzum felé" – magyarázza Walker.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek