Misztikus mozgásművészeti előadást láthatnak Szabadkán

  Misztikus mozgásművészeti előadás lesz Szabadkán a Kortárs Galériában. Nagy József koreográfus Mnémosyne című, performansszal egybekötött fotókiállítása a javában zajló Desiré Fesztivál kísérő rendezvényeként tekinthető meg.

  A kiállítást a Kortárs Galériában lehet megnézniForrás: Wikipédia / Készítette: Marcin Konsek

  Nagy József olyan összművészeti darabot készített, amely a fotográfiát és a mozgásművészetet ötvözi.  Míg a darab középpontjában az emberi test áll, a fotókat békaformákból és talált tárgyakból állította össze a művész - tudtuk meg a Pannon RTV tudósításából.

  A Mnémosyne az emlékezés darabja, a szerző számára egyúttal összegzés is, egy alkotói időszak lezárása. Bár régóta készít fotókat, színdarabjaiban még sosem használta a képeit. Úgy érezte most ennek is eljött az ideje.

  Az idei kisebb előadás után Nagy József jövőre nagyobb színpadi darabbal szeretne visszatérni a város nemzetközi színházi fesztiváljára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!