Kilenc ország színészei lépnek fel a szabadkai fesztiválon

  November 23-án kezdődik Szabadkán a 11. Desiré Central Station kortárs nemzetközi színházi fesztivál, ahol a kilenc országból érkező művészeknek összesen 15 produkciója lesz látható a nyolc nap alatt. 

  Desiré Central Station FestivalForrás: Facebook /Desiré Central Station Festival / Készítette: Róbert Révész

  November 24-én, vasárnap egy magyarországi előadást is láthat a közönség. A budapesti társulat 21 órakor lép színpadra a Kosztolányi Dezső Színházban. Továbbá érkeznek előadások Franciaországból, Törökországból, Romániából, Horvátországból, Szlovéniából és Montenegróból is. A rendezvényen természetesen a házigazdák, azaz szerb társulatok is bemutatkoznak.

  Az „Itt és most" alcímet viselő rendezvényre ezúttal is meg lehet vásárolni a fesztiválbérletet, amely minden előadásra érvényes, és 4600 dinárba kerül, ez átszámolva nem egész 12 500 forint. Aki csak egy előadást nézne meg, az 400 dináros áron ülhet be egy produkcióra. Jegyeket már most lehet foglalni - írják a rendezvény közösségi oldalán, ahol a programokról is bővebben olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!