Megújul a hajdúböszörményi gyógyfürdő

Több mint 370 millió forintból újul meg a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő, a fejlesztés célja a gyógyfürdő szolgáltatási minőségének és színvonalának javítása, írja a spabook.hu.

Forrás: www.tamashorvath.com/Bocskai Gyógyfürdő És Termálkemping Hajdúböszörmény/Facebook

Többek között újraborukolják a termálmedencét, felújítják a zuhanyzókat, kicserélik az öltözőfülkéket, parkosítanak, újrafüvesítik a szabadtéri területeket és növényeket is telepítenek. Festés, hőszigetelés, térkő burkolat készítése, nyílászárók cseréje is szerepel az elvégzendő feladatok között, valamint a strandpénztár felújítása, érintőképernyős információs totemoszlop telepítése, és egy interaktív játszótér telepítési helyének kiépítése is része beruházásnak. Emellett hét darab hőszivattyút és az ehhez szükséges rendszert is telepítenek majd. A gyógyfürdő fejlesztésére és energetikai korszerűsítésére kiírt pályázatot a Korona-Humán Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte.

A fürdő honlapja szerint az uszoda 2024-ben is üzemel, de rövidített nyitvatartással. Minden nap 9-től 13 óráig várják a vendégeket, sportúszásra 6-tól 8-ig van lehetőség.

A hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő gyógyvizes medencékkel, uszodával, nyáron pedig strandfürdővel várja a vendégeket, egy gyermek-, három gyógy-, egy gyógytorna- és egy szauna merülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A fedett fürdőhöz tartozik egy kültéri gyógymedence is, emellett szauna, gőzkamra, rendszeres szauna programok is várják a testi és lelki megújulásra, a természetes felfrissülésre vágyókat, írja a termalfurdo.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek