Hamarosan csobbanhattok a megújult Hagymatikum Gyógyfürdőben

A fürdőzők nemsokára birtokba vehetik és élvezhetik az új élményelemeket a Hagymatikum Gyógyfürdőben, mert még idén befejeződhetnek a makói fürdő bővítési munkálatai – adta hírül a Termal Online.

Nemsokára birtokba vehetjük a megújult Makói Hagymatikum fürdőt - illusztrációForrás: Facebook/Makói Hagymatikum Fürdő

Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere a Facebook oldalán számolt be arról, hogy már megtörtént a csúszdák becsatlakoztatása az épületekbe, elkészült a belső medencék és a galéria burkolása, valamint a kültéri medence részbeni fedésének tetőszerkezete is jól halad. Ezen kívül hamarosan megkezdődhet a Makovecz Imre által megálmodott Atlantisz világ szobrainak beállítása, és a kertészeti munkálatok is. 

A polgármester prognózisa szerint az építkezés december közepéig befejeződhet, ugyanakkor ez még nem a nyitás várható dátumát jelöli, mivel csak ezt követően kerülhet sor a műszaki átadásra és a próbaüzemre. 

A megújult Hagymatikum Gyógyfürdő fő attrakciója a csúszda-és élménypark lesz, ahol összesen három fedett csúszda és négy élménymedence várja majd a csobbanni vágyókat.

A több mint 3200 négyzetméteres alapterületén megvalósuló projekt magában foglal egy családi és élményzónát, egy csúszdatoronyt és egy napozóteraszos öltözőt is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek