Idén ingyen strandolhatnak a gyerekek a Lupa Beachen

A Lupa Beachre idén ingyen mehetnek strandolni a 12 év alatti gyerekek és továbbra is ifjúsági kedvezmény jár a 12-18 éves korosztálynak. Május 28-án, vasárnap megújuló szolgáltatásokkal és ingyenes gyereknappal indítja be a családi strandszezont Budapest tengerpartja – írja a turizmus.com.

Számos új szolgáltatással is találkozhatunk majd idén a LupánForrás: lupabeach.com

Kedvezményes áron jöhetnek strandolni a 60+-osok valamint féláron a Budakalász és Szentendre helyi lakcímkártyával bíró lakói. Aki pedig a munka után vágyik egy kikapcsoló csobbanásra, az 16 órától már 30%-os engedménnyel válthat „sunset" jegyet.

Lesz majd Ninja warrior akadálypálya, lézerharc és kincskeresés, íjászat és célbalövés. Ha már az időjárás is kedvez, a vízen – egyebek mellett – kipróbálhatják a fiatalok a vízi kalandparkot, a vitorlázást és SUP-olást, és suhanhatnak az Óriásbanánon, de aki a parton maradna, annak ott a homokvárépítő verseny vagy akár zöldségfaragás és persze megannyi sport: a strandröplabda, a strandkézilabda, a tollas és a petanque – hogy csak néhányat említsünk.

A Lupa egy ingyenesen látogatható Gyereknappal indítja a szezont. Május 28-án programok hosszú sora várja a családokat.

A Lupán idén is lesznek újabb vízi szolgáltatások. A Quadro Watersport jóvoltából például az egyik leglátványosabb attrakció a Flyboard. Ez egy deszkaszerű carbon építmény, melyen állva a vendéget akár 4-6 méter magasra repíti a vízsugár. Hasonló elven működik majd a Jetpack, mely egyfajta „hátizsák", ami a levegőbe emeli a vállalkozó kedvű látogatókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek