Teljesen megújult és olcsó belépőjegyekkel vár a Pest-megyei gyógyvizes strand

A Szent András Gyógyvizes Strand mindig is kimondottan kedvező jegyárakat kínált, ami azért nagyszerű, mert a termálvize 2004 óta gyógyvíz minősítésű, amit 2014-ben meg is erősítettek, így a strandnak igazi törzsvendég köre van, akik szeretnek folyamatosan visszajárni.

Forrás: ©Livia Julianna Balázsi / Tóalmási Szent András Gyógyfürdő kedvelők FB csoport

Tóalmás egyébként nagyjából 55 kilométerre van Budapesttől, Pest megyének a Jász-Nagykun-Szolnokkal határos részén. Az itt található fürdő már az 1970-es évek óta működik, de a tavalyi strandszezonra nem nyitottak ki. A bezárt területen azonban nem állt meg az élet, felújításba kezdtek az üzemeltetők, akik korábban elnyertek egy 260 millió forintos támogatás - olvasható a TermalOnline.hu oldalon.

A felújítás ideje alatt korszerű vizesblokkok épületek fel és új öltözők, megújultak a régi medencék, és egy teljesen új pancsolomedence is a helyére került. A legfontosabb újdonság azonban az, hogy a május 17-i ünnepélyes átadás után, már fürdőgyógyászati kezelések is elérhetők lesznek a fürdő területén.

És ami még jobb,  - ennek a fürdőbe járók is nagyon fognak örülni - hogy az eddig szezonális üzemelés helyett egész évben nyitva lesz a gyógyvizes fürdő.

A „Tóalmási Szent András Gyógyvízben", mely egy közepes ásványianyag-tartalmú, nátrium-hidrogénkarbonátos, lágy termálvíz, várhatóan június 1-től csobbanhatnak a törzsvendégek és az új látogatók. 

És a jegyárak, az olcsó strandfürdő címhez hűen, idén is barátságosan alakulnak. A felnőtt napi belépő 2000 forintba, 14 év alattiak és nyugdíjasok számára pedig mindössze 1000 forintba kerül majd. A családi belépő ára 4000 forint lesz, ami 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 gyerek esetén érvényes. További gyermekenként pedig 500 forintba kerül majd a belépő. 16 órától olcsóbb belépő is váltható, felnőtteknek 1500, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 700 forintért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek