Bejelentették az új győri fürdőkomplexum jegyárait

Ahogy korábban írtuk, június 17-én nyitja meg kapuit az új győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő, melynek most hivatalosan is bejelentették a jegyárait – adta hírül a Termal Online. 

RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő - GyőrForrás: Facebook/RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr

Az állandó lakcímmel rendelkező győri lakosok egy előzetes regisztrációt és egy ötezer forintos éves díj befizetését követően kedvezményes jegyeket válthatnak az RQ Élményfürdőbe. Ők a klubtagsági kártyával a nyári hónapokban 40%-kal olcsóbban juthatnak belépőjegyekhez, míg az év többi részében 20%-os kedvezményben részesülnek. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt belépőjegy 5800 forintba, a 18 év alatti és a nyugdíjas 4380 forintba fog kerülni. A győri klubtagsági kártyák regisztrációját június 5-től indítják el a fürdő gyógyászati részlegén. Érdemes az elsők között lenni, mert az első 10 regisztráló értékes ajándékcsomagot és nyitás előtti exkluzív fürdőbejárási lehetőséget kap ajándékba.

A fürdő vendégei a felnőtt belépőjegyet 9700 forintért, a kedvezményes (18 év alatti és nyugdíjas) jegyet 7300 forintért vásárolhatják meg a fürdő pénztárában.

A fürdő igazgatója, Kovacsics Imre elmondta, hogy számtalan jegyfajtát értékesítenek majd, külön tarifáért vehető igénybe a gyógyászati részleg, a termál és az uszoda is. A város polgármestere hozzátette, hogy az önkormányzat ingyenes belépőjegyeket adományoz a városban működő nyugdíjas szervezeteknek, amelyek azonban csak előzetes egyeztetés után juthatnak majd hozzá a kedvezményhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek