Megvan a dátum: Hamarosan nyitnak Budapest strandfürdői

Jó híreink vannak azoknak, akik már most csobbannának, valamelyik fővárosi strandfürdőben; a nyitásokra már nem kell sokat várni. Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. által működtetett Római Strandfürdő nyitása június 18-án várható, a Pünkösdfürdői Strand pedig előreláthatólag június 24-én nyitja meg kapuit. Az időjárás azonban mindkét fürdő nyitási időpontját befolyásolhatja. A többi budapesti strandfürdő nyitása, május 27-re, azaz a pünkösdi hosszú hétvégére várható – adta hírül a Termal Online.

A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő már május végétől várja a csobbani vágyókatForrás: palatinusstrand.hu

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, a Paskál Gyógyfürdő és a Palatinus fürdő teljes szabadtéri szolgáltatásai is május 27-től válnak elérhetővé, de utóbbinál a szabadtéri élménymedencét és a gyerekmedencét már április végén megnyitották. 

A Paskál fürdő idén is népszerű leszForrás: Facebook/ Paskál Gyógy-és Strandfürdő

Az egész évben üzemelő fürdők közül a Pesterzsébeti Gyógyfürdő strandjának nyitását június 3-ra tervezik, a tavaly szeptember óta zárva tartó Csepeli Strandfürdő újranyitását azonban még hivatalosan nem közölték. Ha lesznek új információk, azonnal közzé tesszük őket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek