Áprilistól további három gyógyfürdővel bővül a hazai kínálat

A téli szezon végeztével sorra nyílnak újra a fürdők. Április elejétől három új gyógyfürdővel bővül a hazai kínálat, írja a Termál Online.

Borgáta TermálfürdőForrás: Borgáta Termálfürdő/Facebook

Április 1-jén nyit a Sárvár közelében lévő Borgátai Termálfürdő. A Kissomlyó hegy lábánál fekvő termálfürdő három hektáros területével nyújt lehetőséget a pihenni, szórakozni, valamint gyógyulni vágyóknak. Öt medencével, 28-36 fokos vízhőmérsékletű ásványi anyagokban gazdag termál, és strandmedencével várják a vendégeket, írják a honlapjukon.

A Dunaföldvári Gyógyfürdő más esetekben egész évben üzemel, de az energiaválság miatt tavaly év végén átmenetileg be kellett zárniuk. Február végén viszont bejelentették, hogy a korábban ígértekhez hűen április 1-jétől újranyitják a fürdőt.

A Gyógy-és Strandfürdő a városközponttól 400 méterre a Dunán átívelő Beszédes József híd lábánál, közvetlenül a folyó parton helyezkedik elForrás: Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő/Facebook

A Gyógy-és Strandfürdő a városközponttól 400 méterre a Dunán átívelő Beszédes József híd lábánál, közvetlenül a folyó parton helyezkedik el.  Dunaföldvár gyógyvize magas sótartalmú, jelentősen hidrokarbonátos gyógyvíz, melynek köszönhetően tökéletesen alkalmas számos mozgásszervi- és egyéb betegségek kezelésére. De az úszómedence az úszni, sportolni vágyók igényeit is kielégíti, derül ki a fürdő honlapjáról.

Jásszentandrás TermálfürdőForrás: Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping/Facebook

A Jásszentandrás Termálfürdő és kemping újranyitásáig április 7-ig kell várni, és először a termálvizes medence, a jacuzzi és a szauna lesz elérhető. A termálfürdő csendes falusi környezetben található, és négy modern medencével rendelkezik. Az idősebbek a termálmedencét kedvelik, a fiatalabbak az úszómedencét, a családosokat pedig gyermek- és csúszda medencével várják, írják a honlapon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek