Hamarosan ismét látogatható Tolna vármegye Duna-parti városának gyógyfürdője

Tavaly novemberben született meg a döntés, hogy az energiaárak növekedése miatt három hónapra bezárják a Tolna megyei Duna-parti város, Dunaföldvár gyógyfürdőjét. Akkor március 31-ig terveztek zárva tartani, és most úgy tűnik, ezt tartani is tudják, írja a Termál Online.

A Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő április 1-től fogadja a vendégeketForrás: Facebook/Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő

A fürdő február 28-án ugyanis bejelentette, hogy április 1-jétől ismét várják a vendégeket. A gyógyfürdő a megszokott módon, hétfőtől vasárnapig 8 és 18 óra között lesz nyitva. A teljes árú belépő egész napra 2500 forint, a nyugdíjas jegy 1290. 

„Dunaföldvár gyógyvize magas sótartalmú, jelentősen hidrokarbonátos gyógyvíz, melynek köszönhetően tökéletesen alkalmas számos mozgásszervi- és egyéb betegségek kezelésére" – írják a honlapon.

A fürdőben az egészségbiztostó támogatásával fürdőgyógyászati kezelések is elérhetőek, mint például gyógyvizes medencefürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, iszappakolás és víz alatti csoportos gyógytorna. 

Mostanában egyébként több fürdő is bejelentette az újranyitását, többek között a karcagi Akácliget Gyógyfürdő és a Lenti termálfürdő, ahogy korábban írtuk. Emellett a berettyóújfalui Bihar Termálliget is megnyitotta kültéri gyógyvizes medencéjét a téli szünet után.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek