Bezár Mezőkövesd híres gyógyfürdőjének uszodája és élményfürdője

Sajnos folyamatosan hírt kell adnunk arról, hogy a megemelkedett rezsiköltségek miatt mely fürdők kénytelenek bezárni. Legtöbbjük márciusi újranyitást ígér, de olyanok is vannak, amelyek határozatlan ideig tartanak zárva. 

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő medencéi is kiürülnek egy időreForrás: zsory-furdo.hu/

A legújabb hírek szerint a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő épületében lévő uszodát és élményfürdőt is bezárják október 17-től, határozatlan időre. A gyógyfürdő többi része (azaz a gyógymedencék, a jacuzzi, és a gyermekpancsolók) továbbra is nyitva maradnak – írja a turizmusonline.hu.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye nagy vesztese még a Miskolci Fürdők Kft. A cég október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő fürdőszolgáltatásait is szünetelteti. Mint minden más esetben itt is a mindenkit sújtó energiaválság, az infláció, a magas gáz és villamos áram ára kényszerítette őket ennek a döntésnek a meghozatalára. A legnagyobb vesztesek sajnos ez esetben is a fürdőzők.

Pár napja írtunk arról, hogy a szegedi Anna fürdőben is csak a járóbeteg-szakellátás működik, de a vizes részleg március 3-áig zárva lesz már december 19-től.

Az energiaárak drasztikus emelkedése miatt a nyíregyházi Júlia Fürdő, valamint a Hotel Fürdőház wellness részlege október 10-től átmenetileg, határozatlan időre szintén bezár.

Több helyen pedig a heti 3 napos (péntek-szombat-vasárap) nyitvatartással próbálják megoldani az energiaválság következtében kialakult helyzetet. Ilyen a Tiszaörsi Termálfürdő, a Mezőcsáti Termálfürdő, és Nagybánhegyes termálfürdője is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek