Újabb változás: Ezekben a fürdőkben már csak heti három nap lehet megmártózni

Egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei termálfürdő októbertől már csak pénteken, szombaton és vasárnap tart nyitva, és sajnos más hazai fürdőnél is találkozhatunk hasonló megoldással  – olvasható a Termál Online oldalán.

A Tiszaörsi termálfürdő már csak heti három nap tart nyitvaForrás: Facebook/Tiszaörsi Fürdő

A megemelkedett energiaárak miatt a Tiszaörsi Termálfürdő ettől a hónaptól kezdve hétfőtől-csütörtökig zárva tart, és csak péntekenként és a hétvégére nyit ki. Mindhárom nap 9 és 17 óra között várják a fürdőzőket. A Jász-Nagykun-Szolnok megyében, azon belül is Tiszafüredtől 14 kilométerre található kis retrós hangulatú fürdőben három medence és minősített gyógyvíz várja a vendégeket. A felnőtt belépő 1600 forintba, a nyugdíjas belépő 1400 forintba kerül.

A mezőcsáti termálfürdő is csak heti három nap várja a fürdőzőketForrás: Facebook/Termálfürdő-Mezőcsát

Hasonló megoldásra az ország más kisebb termálfürdőinél is akad példa. Főként ott, ahol inkább a környékbeli lakosok adják a vendégkör döntő részét. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőcsáton működő termálfürdő szeptember elején tért át a három napos nyitvatartásra. A fürdő péntekenként 15 és 22 óra között tart nyitva, ekkor éjszakai fürdőzésre is lehetőség van, szombaton és vasárnap pedig 9 és 17 óra között várják a vendégeket. A Mezőcsáti Termálfürdőben a felnőtt belépőjegy 1800 forintba, a nyugdíjas 1400 forintba kerül.

A Békés megyei Nagybánhegyes termálfürdője is csak három napig tart nyitva. Itt pénteken, szombaton és vasárnap 10 és 21 óra között várják a fürdőzőket. A felnőtt belépőjegy 1300 forintba, a nyugdíjas és diákjegy 1200 forintba kerül. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek