Összekötötték a határt a népszerű magyar fürdővel

Pénteken, szombaton és vasárnap a reggeli órákban kísérleti jelleggel az ásotthalmi határátkelőtől buszos fürdőjárat szállította a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe igyekvő vendégeket. Amennyiben a szolgáltatás iránt érdeklődés mutatkozik, rendszeressé teszik –  írja a delmagyar.hu. 

A mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőt a határon túlról is sokan látogatjákForrás: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő / Facebook

Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere elmondta, hogy ezzel a vendégeknek és a vendéglátóknak is szeretnének kedvezni. Akik gyalog lépték át a Királyhalom–Ásotthalom határt péntektől vasárnapig, három időpontban, 8-kor, 9-kor és 10 órakor felszállhattak arra a buszra, amelyik a fürdőbe szállította az érdeklődőket. A buszjegy ára 1 euró. A szervezők természetesen gondoltak a visszaútra is, melynek időpontjai: 16 óra, 17 óra és 18 óra.

"Ha a kezdeményezés sikeres lesz, és találkozik a vendégek elégedettségével, akkor megpróbáljuk a következő évben rendszeresíteni, és minden hétvégén működtetni" – tette hozzá a polgármester.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek