Készülj! Már lehet tudni mikor lesz az idei Strandok éjszakája

Az idei évben XIII. alkalommal hirdeti meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakáját. Az éjszakába nyúló rendezvény, amikor koncertekkel, filmvetítésekkel, fényvetítésekkel és más programokkal várják a fürdőzőket a strandok, július 30-án lesz.

Egy éjszakai csobbanás mindig nagy buli - illusztrációForrás: Shutterstock.com

Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek szerdán elmondta: július közepéig várják a fürdők jelentkezését, amelyek éjszakáig tartó nyitva tartással tudják fogadni a fürdőzőket. Minden év július utolsó szombatján hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban a látogatókat - tette hozzá.

Tavaly több tízezer vendég fordult meg a programhoz csatlakozó több mint 40 fürdőben a Strandok éjszakáján.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva összesen nagyjából 200 gyógy-, és élményfürdő működik. A fürdők ekkor szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat saját, már kialakult nyitvatartási rendjéhez is – olvasható a Magyar Fürdőszövetség weboldalán. A rendezvényhez csatlakozó fürdők részletes programjait, kedvezményeit, nyitvatartási idejüket, valamint az elérhetőségeiket a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon is folyamatosan frissítve teszik közzé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek