Megvan a dátum: Ekkor nyit a szegediek kedvenc szabadstrandja

Már a nyitásra készülnek a Laposon, a szegediek kedvenc szabadstrandján. Most még dolgoznak a területen, de három hét múlva, a nyitásra minden kész lesz. A szezon, a tavalyi évhez hasonlóan egy családi nappal indul – olvasható a Szeged.hu oldalán.

Igazi tengerparti hangulat várja a vendégeket a Tisza partonForrás: Vass Károly Fotó/Facebook

Még munkások és munkagépek nyüzsögnek a Laposon, de a június 18-i nyitásra a terület lassan elnyeri a végső formáját. Tavaly óriási sikere volt a szabadstrandnak, ahol kulturált körülmények között lehetett pihenni, napozni. Íme, a tavalyi strandkép!

Mihálik Edvin Odessza önkormányzati képviselője elmondta, egy családi nappal indítják a szezont a Laposon, ahol számos programmal, ugrálóvárral, ételkóstolóval várják majd a szegedieket.

Jelenleg azonban még a tereprendezés folyik, a megújult napernyők egy része már helyén van. A füvet levágták és folyamatosan figyelnek a terület állapotára és rendjére. A büfét idén máshol alakítják ki, a tavalyihoz képest kényelmesebben tudnak majd fogyasztani a vendégek. Idén lesznek plusz szolgáltatások is, többek között új strandfocipályák épülnek, valamint a kicsiknek egy homokozót is kialakítanak. Emellett öltöző és mobil WC is lesz a területen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek