Megnyitott a közkedvelt, mediterrán hangulatú hazai szabadstrand

Az újszegedi Lapos szabadstrand felújítását húsvét után kezdték el, és a mediterrán hangulatú szabadstrandot tegnaptól használhatják a fürdőzők. A 30 milliós önkormányzati támogatásból megújult strandot közművesítették, így tusolók, mosdók is a strandolók rendelkezésére állnak, valamint 150 nyugágyat helyeztek ki, és egy pályázatnyertes büfét is igénybe vehetnek. Nézzék, milyen hangulatos lett!

,,A Lapos olyan különleges hely, amilyennel nem sok magyarországi város rendelkezik. Egy mediterrán hangulatú, a belváros közepén található, homokos partú, gyönyörű panorámával rendelkező helyszín." – nyilatkozta Mihálik Edvin, Újszeged önkormányzati képviselője. Kiemelte, hogy mostantól állandó vízimentő-szolgálat fog működni. A strand a megadott területen és időben továbbra is ingyenesen használható. 

Igazi tengerparti hangulat tölti be a Tisza partotForrás: Vass Károly Fotó/Facebook

Jávorszky Iván, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, aki szintén közreműködött a projektben, hangsúlyozta: „A Lapos magasan a legjobb", mely az ország minden részéből várja a látogatókat – írja a szegedma.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek