Végre csobbanhatunk az ország legextrább szabadtéri aquaparkjában

A debreceni Aquaticum Strand május 20-án, péneken nyitja az idei szezont. Az ország legmodernebb szabadtéri aquaparkjában a hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröző élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület, 15 medence és az összesen csaknem 1 km hosszúságú csúszdák várják a vendégeket, írja a visitdebrecen.com.

Forrás: Debreceni Aquaticum

A nagyerdei strand 2 éve nyáron nyitott meg, ahol már a nyitás évében több mint 161 ezren fürdőztek. A strand nem csak a közönség, hanem a szakma tetszését is elnyerte. A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. Nem mindennapi élményt nyújt az a 15 különböző funkciójú medence is, amely az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően van kialakítva.

Forrás: Debreceni Aquaticum

Az egészen kicsiket (0-4 éves) gyerekpancsoló fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal várják. A 4-8 éves gyerekeket a Robinson fa, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló szórakoztatja vizi ágyúkkal, többféle csúszdával. A nagyobbakat a 12 méter magas központi épületben kalandmedence, négyféle óriáscsúszda is várja. A legnagyobbak örömére a 12 méter magasan épített, üvegaljú medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói.

Forrás: Debreceni Aquaticum

A gyógy- és relaxációs medencéi elkülönített, nyugodt helyen a Nagyerdei fák tövében várják a gyógyvizek szerelmeseit. Aki pedig sportolni szeretne, az sem fog csalódni: sportpályák sora (kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya...stb), kondipark, teqball és pinpong asztalok is megtalálhatók a strand területén. További információkat és a jegyvásárlás részleteit ide kattintva találjátok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek