Vizes játszótérrel és csúszdaparkkal felszerelt strand épül Tiszafüreden

Facebook-oldalán jelentette be Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere a településen épülő strand első látványterveit. A fürdőfejlesztési terv a teljes, 2,5 hektáros zöldfelület megújítását, új medencék kialakítását, egy csúszdapark, egy vizes játszótér, valamint egy háromszintes, összesen 6600 négyzetméteres fürdőépület megépítését foglalja magában.

Forrás: Ujvári Imre / Facebook

Az egyedi tervezésű épületben a medencéken és a szükséges kiszolgáló tereken túl szaunavilág, masszázshelyiségek és egy étterem kap helyet. A fenti képen a tervezett főépület egyik medencéje látható, a lenti látványterv jobb oldalán pedig a spray parkként emlegetett vizes játszótér.

Forrás: Ujvári Imre / Facebook

Tiszafüreden az elmúlt időszakban többek között új piaccsarnok és korszerű egészségügyi központ létesült, megújult a teljes belváros, új főtere lett a településnek és a Tisza-tó legnagyobb játszóterét is itt alakították ki. Idén júniusban pedig átadták a tó talán legszebb fekvésű, megújult szabadstrandját, ahol új főépület épült vizesblokkokkal, elsősegély helyiséggel és személyzeti öltözőkkel, továbbá kialakítottak egy strandfoci pályát lelátóval és egy napozóteraszt is.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek