Hétvégenként élő zenére csobbanhatunk a baranyai gyógyfürdő strandján

A Harkányi Gyógyfürdő strandja is megnyitott szerdán, minden medence üzemel. Marosi-Melles András, a fürdő elnök-igazgatója szerint az újranyitás óta hétről hétre emelkedik a fürdő vendégforgalma, és volt már olyan szombati nap is, amikor több mint ezer látogatót fogadtak. Újdonság, hogy már nem csak hagyományos módon, hanem online, a Nemzeti Mobilfizetési applikáció segítségével is megvásárolhatók a belépőjegyek – írja a bama.hu.

Nem csak a medencék állnak nyitva, a csúszdapark is üzemelForrás: harkanyfurdo.hu

"Az applikációban megvásárolt jeggyel, illetve az akkor kapott QR-kóddal egyenesen a jegykezelőhöz lehet menni, ahol elkérik a védettségi igazolványt, illetve a kedvezményes jegyár esetén az erre jogosító igazolványokat, ezt követően érvényesítik a jegyet, és már mehet is be a vendég a fürdőbe" – mondta az igazgató. Ha valaki a fürdő bejáratánál azt látja, hogy várakoznia kellene, még akkor is választhatja az online jegyvásárlást, a Nemzeti Mobilfizetési applikációt pedig keresni se kell, ugyanis a bejáratnál elhelyezett hirdetőtáblán található QR-kód leolvasásával azonnal letölthető az alkalmazás.

A fürdő weboldalán már feltüntették az idei nyári programokat, ahol azt ígérik, június 24-től a nyári hétvégéken kellemes élő zene szórakoztatja a fürdőzőket számos, baranya megyei előadó és együttes közreműködésével.

A tervek szerint július 2-án, július 16-án és augusztus 6-án zenés éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a látogatók. 

Mint a lap írja, a maszk nem kötelező, viszont zárt terekben, vagy olyan helyen, ahol több ember van, sorban állásnál javasolt a használata.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek