Fesztiválhangulattal nyit szombaton az ország legújabb fürdője

A Bükki Nemzeti Park ölelésében, Miskolctapolcán, a fürdők völgyében várja vendégeit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, mely nevét öt ellipszis alakú épületéről kapta. Az impozáns csarnokok több mint hétezer négyzetméternyi területen – elhatárolt, ám összefüggő egységet alkotva – az év 365 napján várják a felnőtteket és a gyermekeket. A fürdőkomplexum hatalmas bulival nyit a hétvégén.

Szombattól már itt csobbanhatunkForrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

Az Ellipsum Relax-csarnokában négy beltéri medence várja a látogatókat sakkal, pezsgőfürdővel, wellness-, és egyéb élményelemekkel, pezsgőágyakkal, levegőbuzgárokkal, sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, dögönyözőkkel, jacuzzival és masszázsfülkékkel. Ezen kívül egy 36-38 °C hőmérsékletű kültéri ülőmedence is a vendégek rendelkezésére áll, ahova a Relax csarnok kiúszó folyosóján keresztül is eljuthatnak. 

Kezdődhetnek a vízi sakkpartikForrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

A gyerekek birodalma a Liliput épületében található, ahol egy bel- és egy kültéri gyermekmedence kapott helyet állatokkal és csúszdával, és van itt egy vizes játszótér is célbalövős játékkal, de száraz játszószoba is várja a kalandokra éhes apróságokat.

Június 12-én, szombaton fesztiválhangulatban, zenével, játékkal és meglepetésekkel nyit a fürdő.

Lesz pöttömtorna, vízi aerobic, csúszdaverseny, vízibomba-csata, akadálypálya-verseny, interaktív buborékshow, kézműves sátor és óriástársasjáték. 11 és 15 óra között találkozhatnak az Exatlon szereplőivel, Kempf Zozóval és Böjte Dave-vel is. További infromációkat a fürdő Facebook-oldalán és az esemény Facebook-oldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek