Éjszakai csobbanással nyílik a vízfüggönnyel és élőfallal ölelt debreceni strand

A nyári kánikulában nincs is jobb, mint vízparton lenni. A debreceni Aquaticum Strandon ráadásul számos vizes attrakció kínál feledhetetlen élményt. A hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze, és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröző élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület, és összesen csaknem 1 kilométer hosszúságú csúszdák várják a vendégeket – írja a visitdebrecen.com.

Este még különlegesebb élmény lehet megmártózni az akváriumként csillogó strand medencéibenForrás: aquaticum.hu

Felsorolni is nehéz a strand lélegzetelállító újdonságait, az izgalmas parkerdei, vizes elemeket. Nem mindennapi élményt ígér az a 15 különböző funkciójú medence, amely az egészen kicsi gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően lett kialakítva: az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig. A strandról képeket ebben a korábbi cikkünkben nézegethet.

Mindez a nyáresti fények és a Nagyerdő bűvöletében kihagyhatatlan kalandnak ígérkezik. Az Aquaticum Strand június 26-án, szombaton fergeteges bulival izzítja be a nyári rakétákat. A vizes élményelemek mellett csillagos ég és élő zene gondoskodik majd a jó hangulatról. A jegyár fejenként 3000 forint. Az esemény további részleteit ide kattintva érhetik el. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek