Telepített gyepszőnyeggel és felújított napozóstégekkel nyit újra a gyömrői tófürdő

Június 12-én nyitja meg kapuit a hazánk első ökofürdőjeként emlegetett Gyömrői Tófürdő, amely a szabadvizű strandokhoz hasonlóan védettségi igazolvány nélkül látogatható. A tófürdő Facebook-oldalán jelentette be a hírt, hogy az idei szezonban több újdonsággal is várják a látogatókat.

Forrás: Gyömrői Tófürdő / Facebook

Bár ezekről részletesen nem lehet információt találni, a közösségi oldalukon tavasz óta folyamatosan megjelenő posztokból kiderül, hogy néhány hete befejezték a fürdő területén található játszótér felújítását, a weboldalukon pedig azt írják, hogy a fürdő területére idén új gyepszőnyeget telepítettek és megújultak a napozóstégek is.

A gyömrői tófürdőt kilenc természetes forrás táplálja, és 100 hektárnyi ősfás park veszi körül, amely egészen különleges atmoszférát teremt a helynek. A tó körül büfék, falatozók, és a mederben cölöpökön álló körbár várja a megéhező strandolókat. A tíztől este nyolcig nyitva tartó fürdőben a felnőttjegyért 1800, a nyugdíjasoknak 1500 forintot, gyerekek után pedig 1200 forintot kell fizetni. Ahogy egyik bejegyzésükben fogalmaznak, négylábúakat tovább sem tudnak fogadni, de "a víz melegszik, a büfék nyitnak, sül a hekk, a palacsinta, indul az élet, visszatér a pezsgés".

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek